Leven met pijn: therapie op maat

Wist je ..

..dat alle pijn verminderd kan worden?

..dat angst, stress, woede en depressie pijn verergeren?

..dat chronische pijn misschien onvermijdelijk is maar lijden niet hoeft?

…dat je brein door langdurige pijn omgevormd wordt in een pijnversterker?

..en dat je je brein in een pijndimmer kan omzetten en je leven terug krijgen?

Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben vrijwel elke dag pijn, schrijft de Volkskrant dit weekend. De oplossing wordt nu gezocht in een multi-dimensionele aanpak.  En dat is precies waar ik me mee bezig houd!

Een op maat gemaakte therapie is nu mogelijk om pijnbeleving te verminderen, met een combinatie van diepe ontspanning, gedragstherapie, heldere, krachtgevende uitleg over hoe je je brein als pijndimmer kan gebruiken, en ondersteunende yogatherapie en ademoefeningen. Verandering is veel makkelijker dan je denkt.