Human Givens Counseling op Jaarcongres Bedrijfsgeneeskunde

We gaan morgen onze poster presenteren  op het NVAB Jaarcongres! Jenny Wakelin en Caroline Straathof 

Human Givens op 62e NVAB-Jaarcongres: Kortdurende Human Givens Behandeling Kan Ziekteverzuim Helpen Terugdringen

Op 9 juni presenteert de Vereniging van Human Givens Nederland (VHGN) de nieuwste wetenschappelijke bevindingen over de effectiviteit van de uit Groot-Brittannië afkomstige Human Givens behandeling. De presentatie vindt plaats op het Jaarcongres van de Nederlandse Vereniging voor Arbeids- en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB), op 8-9 juni in Hotel en Congres-centrum Papendal in Arnhem.

Dr. Jennifer Wakelin, voorzitster van VHGN, doet in postersessies op 9 juni verslag van de nieuwste Britse wetenschappelijke studies naar de Human Givens methode, in het bijzonder bij depressie, angststoornis en burn-out, de grootste psychische oorzaken van werkverzuim in Nederland. Deze studies tonen aan dat de kortdurende, oplossingsgerichte Human Givens methode van therapie en counselen snel en veelal blijvend resultaten boekt en minder belastend is voor cliënten dan bestaande langere vormen van therapie. Behandeling met deze therapie is uitstekend toepasbaar in de bedrijfsgeneeskunde bij het voorkomen en verkorten van ziekteverzuim en bijbehorende kosten.

Voor contact: Caroline Straathof

Secretaris Vereniging Human Givens Nederland

info@humangivencounseling.nl