Yogales in Laren, Gelderland

DSC06454

LICHTE, SFEERVOLLE PRAKTIJKRUIMTE

Wekelijkse yogalessen in de zaal en via Zoom live online

We gaan in september weer van start met lessen op locatie en live online. Dankzij de live online lessen volgen ook mensen van ver buiten Laren deze yogales! We ventileren in de zaal met open deur en ramen, en permanente ventilatie. We nemen de richtlijnen van deze tijd in acht.

Yoga is goed voor fysieke en mentale veerkracht, gepaste inspanning, diepe ontspanning en algehele weerstand, juist wat we nu nodig hebben. Alle lessen zijn gebaseerd op klassieke, fysiek best pittige hatha yoga. Er is veel aandacht voor de adem als dragende kracht, de adem bewust ervaren en leren gebruiken als brug naar ons fysieke en geestelijke welzijn. Korte eindmeditatie biedt oefening om meer vat op gedachten en emoties te krijgen, en zo meer keuzevrijheid in je dagelijks leven.

Is ‘gewone’ yoga voor je op dit moment buiten bereik? Thuis in Yoga biedt ook groepsles die een combinatie biedt van zachte yoga, ademoefeningen, geleide ontspanning en educatieve verdieping DSC05878bij chronische lichamelijke/geestelijke klachten.

Lokatie

Boomkampsweg 5
7245 WC Laren