Coaching

Voel je je steeds neerslachtig, gespannen, of emotioneel
Heb je angsten, obsessies of verslavingsgestuurd gedrag
Zit je vast in trauma en nare herinneringen
Of kijk je als een berg op tegen wat nog komen gaat

Weet je dat dat niet nodig is?

Stress, depressie, angst en trauma zijn veel sneller te verhelpen dan veelal wordt gedacht. Human Givens methode: onmiddellijke, praktische en effectieve hulp zonder psycho-taal.

Je kunt verwachten:
Een betere beheersing van je emoties en gedachten
Een heldere, krachtgevende uitleg over je situatie
Manieren om snel en diep te ontspannen
Hoop en uitzicht op de verandering waar je zo naar verlangt

Bij de eerste sessie voel je je direct beter. Je kunt al snel diepgaand effect ervaren van het verlagen van emotionele onrust, detraumatiseren en herkaderen van het verleden, en herstel van het contact met persoonlijke innerlijke vermogens, waardoor overleven plaats maakt voor leven. Veel mensen gaan al na enkele sessies zelf weer positief en energiek aan de slag, omdat je voortaan weet hoe je in je emotionele basisbehoeften kan voldoen.

Over de methode:
De Human Givens benadering is een kortdurende, snel werkende en buitengewoon effectieve manier om het mentale welzijn te verbeteren van mensen met problemen. Centraal staan het verlagen van emotionele onrust, herkaderen en de-traumatiseren van het verleden, en herstel van het contact met persoonlijke innerlijke vermogens, waardoor overleven plaats maakt voor leven. De Human Givens benadering wordt in Groot Brittannië en Ierland tevens in toenemende mate met succes toegepast in bedrijfsleven, onderwijs, diplomatie, gezondheidszorg, e.d. In een groeiend aantal provincies vergoedt de National Health Service inmiddels de Human Givens-zorg vanwege de opvallend snelle en diepgaande effecten. Het instituut heeft accreditatie-status bij de Professional Standards Board in het Verenigd Koninkrijk.

Human Givens Nederland:

http://humangivenscounseling.nl/index.php

Human Givens Internationaal:

Human Givens Institute: Holistic & Scientific Approach To Your Needs